Coneix BenissaBenissa té un paisatge salvatge i abrupte que fa que la seua visita siga atractiva i original.

Passetgeu per les rutes de senderisme i sorpreneu-vos amb les serres de Bèrnia, La Solana, Oltà i Mallada Verda, impregneu-vos de la cultura, munta a cavall, fent escalada o descansant en les cases rurals... tot el que imagineu podeu fer-ho a les muntanyes de Benissa.

Com arribar

Els accessos per carretera són còmodes i fluids, i l'eixida 63 de l'autopista AP-7 desemboca a la Carretera nacional 332 a menos de un kilómetre del casc urbá. Per avió des d'Alacant i València existeix línia directa per via aèria (aeroport de "El Altet" a 80 Km. i aeroport de "Manises" a 110 Km.) Per tren, de la mateixa manera, des d'Alacant i València dirigeix les seues comunicacions cap a qualsevol destinació.

Allotjament

Existixen moltes opcions a la hora de triar un allotjament durant la teua estancia a Benissa, incluint lloguer de xalets i viles, cases rurals, hostals, hotels, pensió, la granja escola o l'alberg rural.

Geografia

El térme municipal de Benissa té una superficie que presenta una forma molt irregular i amb orografía molt heterogénea.

Desde la costa, formada en la seua major part per cales menudes i acantilats, fins a les zones muntanyoses, formades per les serres de Oltá, La Solana, la Malla Verda y la mes destacada, la Serra de Bernia, amb quasi 1.200 metres d'altura.

Història

Anys d'història íbera, romana, àrab i cristiana han configurat el caràcter d'aquest poble anomenat Benissa.

Si ens remuntem mil·lennis enrere, diferents descobriments suggereixen el desenvolupament de certa activitat prehistòrica de Benissa: la troballa de xicotetes pintures rupestres així com la de monedes, àmfores, etc., ens indica també el pas dels romans per les nostres terres.

Festes

Al gaudir d'un clima mediterrani, Benissa com a poble valencià i obert, compta amb un ampli calendari cultural i festiu, incluint les Festas Patronals entre abril i maig, Moros y Cristians entre juny i juliol, la Fira i Porrat de Sant Antoni, y les festes de determinats barris como el Plá dels Molins, Sant Antoni, Benimallunt, Pedramala, Benimarco, etc...

Gastronomia

Recórrer Benissa és també conéixer-la a través dels seus sabors i olors. La gastronomia de la cuina valenciana s'ofereix ací reforçada a través de plats originals i saborosos, d'espècies, productes de mar i camp, i una cura especial que fan del plat a la taula una delícia.

Noms que obrin la gana com "Borreta de melva", "Bull amb ceba", "Mullador de pelleta", "Sang amb ceba", "Putxero de polp", "Mullador de sangatxo" o "Coques al calfó amb mullador".

Galeria

Pots disfrutar dels nostres videos i fotos de Benissa y comentarles en la nostra galería pública de Flickr, ademés de contribuir els teus propis videos i fotos.

Enllaços

Pots accedir al directori complet de servicis en la secció correspondent de Benissa.net

Webs d'Interés


Tourist Info Benissa
www.benissa.net

Ajuntament de Benissa
www.ayto-benissa.es

Artícul Wikipedia
ca.wikipedia.org/wiki/Benissa

En Google Maps
Vorer en Google Maps

Números d'Interés


Ajuntament de Benissa
965 730 058

Policia Local Benissa
965 730 733

Proteccin Civil Benissa
629 174 300

Emergéncies Médiques
965 732 477

Centre de Salut
965 732 461

Palau Sant Pere
965 733 392

Tourist Info Benissa
965 732 225

Taxi
965 731 407

El Temps