Club Margalló: Història


Al novembre de 1976, un grup d'amics, amb unes mateixes inquietuds i gustos, van formar el que es va cridar Centre Excursionista de Benissa. Al poc temps van decidir canviar-li el nom pel de Grup de Muntanya Margalló, sent la primera associació juvenil a Benissa. Preocupats pel medi ambient, van començar a organitzar diferents activitats amb caràcter esportiu amb un ampli espectre dels esports de muntanya, com són les rutes de senderisme, espeleologia, escalada, alpinisme, acampades... Totes aquestes activitats per tota la geografia d'Espanya i fins i tot fora d'aquesta.

1976 – 2016, 40 anys. Un passat, un present i un futur.


Avui, amb 40 anys, adaptem la mateixa filosofia als temps actuals. Continuem difonent els diferents esports relacionats amb la muntanya, i per descomptat, ampliant aquests a les noves tendències, com les carreres de muntanya, creant noves seccions: l'equip de corredors de muntanya MARGALLÓ TRAIL BENISSA, sense cap dubte reflexe de l'acció que exerceix sobre el nostre entorn més proper... "La Perimetral a Benissa".

En el Club de Muntanya Margalló tenim un programa molt extens d'activitats durant tot l'any, rutes de senderisme de dificultat moderada perquè puga vindrer tota la família i unes altres amb un nivell més elevat. En arribar el bon temps gaudim dels nostres “hotels sota les estreles”, els vivacs, on es combinen les caminades amb el plaer de dormir sota la llum de la lluna i les estreles, nits on compartir converses, rialles i altres símbols d'alegria. En entrar la tardor i reservat solament per als més exigents, tres dies caminant entre serres i valls, dues nits d'acampada… arriba l'hora de la "Marxa del Fuji".


Actualment hi ha un important creixement de socis i simpatitzants gràcies a les nostres activitats i grans aliades, la pàgina web i les xarxes socials, vies de comunicació imprescindibles. Motiu d'augurar un bon futur per a la continuïtat del Club de Muntanya Margalló.

Miguel Ángel Soliveres Fullana.
President.

Dades de Contacte


CIF
G03632742

Email
info@margallo-benissa.es

Telèfons
629 098 886

Facebook
Club Margalló de Benissa

Blogspot La Perimetral
La Perimetral

Twitter La Perimetral
@La_Perimetral