Club Margalló: Història


Al novembre de 1976, un grup d'amics, amb unes mateixes inquietuds i gustos, van formar el que es va cridar Centre Excursionista de Benissa. Al poc temps van decidir canviar-li el nom pel de Grup de Muntanya Margall, sent la primera associaci juvenil a Benissa. Preocupats pel medi ambient, van comenar a organitzar diferents activitats amb carcter esportiu amb un ampli espectre dels esports de muntanya, com sn les rutes de senderisme, espeleologia, escalada, alpinisme, acampades... Totes aquestes activitats per tota la geografia d'Espanya i fins i tot fora d'aquesta.

1976 2016, 40 anys. Un passat, un present i un futur.


Avui, amb 40 anys, adaptem la mateixa filosofia als temps actuals. Continuem difonent els diferents esports relacionats amb la muntanya, i per descomptat, ampliant aquests a les noves tendncies, com les carreres de muntanya, creant noves seccions: l'equip de corredors de muntanya MARGALL TRAIL BENISSA, sense cap dubte reflexe de l'acci que exerceix sobre el nostre entorn ms proper... "La Perimetral a Benissa".

En el Club de Muntanya Margall tenim un programa molt extens d'activitats durant tot l'any, rutes de senderisme de dificultat moderada perqu puga vindrer tota la famlia i unes altres amb un nivell ms elevat. En arribar el bon temps gaudim dels nostres hotels sota les estreles, els vivacs, on es combinen les caminades amb el plaer de dormir sota la llum de la lluna i les estreles, nits on compartir converses, rialles i altres smbols d'alegria. En entrar la tardor i reservat solament per als ms exigents, tres dies caminant entre serres i valls, dues nits d'acampada arriba l'hora de la "Marxa del Fuji".


Actualment hi ha un important creixement de socis i simpatitzants grcies a les nostres activitats i grans aliades, la pgina web i les xarxes socials, vies de comunicaci imprescindibles. Motiu d'augurar un bon futur per a la continutat del Club de Muntanya Margall.

Miguel ngel Soliveres Fullana.
President.

Dades de Contacte


CIF
G03632742

Email
info@margallo-benissa.es

Telèfons
629 098 886

Facebook
Club Margall de Benissa

Blogspot La Perimetral
La Perimetral

Twitter La Perimetral
@La_Perimetral