Registre de socis del club

El Club de Muntanya Margalló, davant la demanda existent, informa que qualsevol persona interessada en formar part d'aquest Club pot demanar el seu ingrés en condició de soci.

A tal objecte, qui estiga interessat, ha d'omplir el formulari al final d'aquesta pàgina.

El Club de Muntanya Margalló és una associació benissenca constituïda en 1979 i, a més de fer les activitats pròpies d'un grup de muntanya, té com a finalitat difondre i propagar l'esperit d'associacionisme en la comarca de la Marina Alta.

El preu del carnet de soci per enguany se de 5 euros.

Què drets et dóna ser soci del Margalló?

– Et dóna dret a participar en les decisions del nostre club. Per a açò, seràs informat sobre les convocatòries de les assemblees. Recordar que, el Margalló, com qualsevol associació, compta amb uns estatuts que estaran a la teua disposició tan aviat els demanes. Aquests estatuts et donaran un coneixement teòric del que és aquesta associació, però el més important per a nosaltres, és que formes part de les nostres reunions i activitats, que són les que et donaran el coneixement pràctic del Margalló.

– Tindràs preferència a l'hora participar en les activitats organitzades pel Club de Muntanya Margalló i gaudiràs de descomptes.

– I molt important, el fet de ser soci del Margalló implica enriquir- se del funcionament del grup. Al poc temps de formar part del grup, experimentaràs la sensació de conèixer persones i coses que mai vas haver-hi conegut si no t'hagueres associat.

No ho dubtes! Associa't i ho comprovaràs!

Leave this field empty:
Les dades introduïdes s'utilitzaran única i exclusivament per a contactar amb l'interessat/ada. Davall cap circumstància es facilitaran a una altra persona o entitat.Dades de Contacte


CIF
G03632742

Email
info@margallo-benissa.es

Telèfons
629 098 886

Facebook
Club Margall de Benissa

Blogspot La Perimetral
La Perimetral

Twitter La Perimetral
@La_Perimetral