Registre de socis del club

El Club de Muntanya Margall, davant la demanda existent, informa que qualsevol persona interessada en formar part d'aquest Club pot demanar el seu ingrs en condici de soci.

A tal objecte, qui estiga interessat, ha d'omplir el formulari al final d'aquesta pgina.

El Club de Muntanya Margall s una associaci benissenca constituda en 1979 i, a ms de fer les activitats prpies d'un grup de muntanya, t com a finalitat difondre i propagar l'esperit d'associacionisme en la comarca de la Marina Alta.

El preu del carnet de soci per enguany se de 5 euros.

Qu drets et dna ser soci del Margall?

Et dna dret a participar en les decisions del nostre club. Per a a, sers informat sobre les convocatries de les assemblees. Recordar que, el Margall, com qualsevol associaci, compta amb uns estatuts que estaran a la teua disposici tan aviat els demanes. Aquests estatuts et donaran un coneixement teric del que s aquesta associaci, per el ms important per a nosaltres, s que formes part de les nostres reunions i activitats, que sn les que et donaran el coneixement prctic del Margall.

Tindrs preferncia a l'hora participar en les activitats organitzades pel Club de Muntanya Margall i gaudirs de descomptes.

I molt important, el fet de ser soci del Margall implica enriquir- se del funcionament del grup. Al poc temps de formar part del grup, experimentars la sensaci de conixer persones i coses que mai vas haver-hi conegut si no t'hagueres associat.

No ho dubtes! Associa't i ho comprovars!Dades de Contacte


CIF
G03632742

Email
info@margallo-benissa.es

Telèfons
629 098 886

Facebook
Club Margall de Benissa

Blogspot La Perimetral
La Perimetral

Twitter La Perimetral
@La_Perimetral