Registre de socis del club

El Club de Muntanya Margallˇ, davant la demanda existent, informa que qualsevol persona interessada en formar part d'aquest Club pot demanar el seu ingrÚs en condiciˇ de soci.

A tal objecte, qui estiga interessat, ha d'omplir el formulari al final d'aquesta pÓgina.

El Club de Muntanya Margallˇ Ús una associaciˇ benissenca constitu´da en 1979 i, a mÚs de fer les activitats pr˛pies d'un grup de muntanya, tÚ com a finalitat difondre i propagar l'esperit d'associacionisme en la comarca de la Marina Alta.

El preu del carnet de soci per enguany se de 5 euros.

QuŔ drets et dˇna ser soci del Margallˇ?

ľ Et dˇna dret a participar en les decisions del nostre club. Per a aš˛, serÓs informat sobre les convocat˛ries de les assemblees. Recordar que, el Margallˇ, com qualsevol associaciˇ, compta amb uns estatuts que estaran a la teua disposiciˇ tan aviat els demanes. Aquests estatuts et donaran un coneixement te˛ric del que Ús aquesta associaciˇ, per˛ el mÚs important per a nosaltres, Ús que formes part de les nostres reunions i activitats, que sˇn les que et donaran el coneixement prÓctic del Margallˇ.

ľ TindrÓs preferŔncia a l'hora participar en les activitats organitzades pel Club de Muntanya Margallˇ i gaudirÓs de descomptes.

ľ I molt important, el fet de ser soci del Margallˇ implica enriquir- se del funcionament del grup. Al poc temps de formar part del grup, experimentarÓs la sensaciˇ de conŔixer persones i coses que mai vas haver-hi conegut si no t'hagueres associat.

No ho dubtes! Associa't i ho comprovarÓs!

Leave this field empty:

Les dades introdu´des s'utilitzaran ˙nica i exclusivament per a contactar amb l'interessat/ada. Davall cap circumstÓncia es facilitaran a una altra persona o entitat.Dades de Contacte


CIF
G03632742

Email
info@margallo-benissa.es

TelŔfons
629 098 886

Facebook
Club Margallˇ de Benissa

Blogspot La Perimetral
La Perimetral

Twitter La Perimetral
@La_Perimetral