La teua Llicència FEDME per a 2019

Descargar tabla de precios en formato PDF. »
Descargar prestaciones y sumas aseguradas en formato PDF. »
Descargar la poliza en formato PDF. »
Descargar cuadro medico Generali en formato PDF. »
Descargar protocolo de accidentes en formato PDF. »

A ms d'identificar-te com a practicant del teu esport favorit, suposa la possibilitat d'accedir a una srie d'avantatges. La fonamental s la tranquillitat de saber que comporta un segur que cobreix els riscos normals de la prctica dels esports de muntanya. Tamb et facilita un accs a preus preferents en les teues pernoctacions en els Refugis de Muntanya d'Espanya i de la majoria dels pasos d'Europa, grcies al Conveni de Reciprocitat.


Com obtenir la llicncia?

Emplena el nostre formulari. El Club de Muntanya Margall de Benissa es posar en contacte amb tu via mail per a informar-te de tot el relacionat amb la teua Llicncia Federativa.

Quant costa federar-se?

El preu varia segons la categoria a la qual pertangues: (edat, tipus d'activitat, cobertura geogrfica). Hi ha 3 mtodes de pagament: Pagament en lnia mitjanant targeta (Visa/Mastercard), transferncia bancria, o ingrs en compte.

Fes clic ac per a veure la taula de preus »

Quines caracterstiques t el segur federatiu?

Cobreix tant el concepte de responsabilitat civil derivada dels danys que pugues causar a tercers com l'assistncia sanitria especialitzada i els costos de rescat. Tingues en compte que la majoria de les plisses sanitries i de viatge privades no solen cobrir els accidents esportius. La Seguretat Social espanyola tampoc els cobreix. Pel que ests exposat a rebre factura pels costos derivats de rescat i atenci mdica. El segur federatiu s l'opci ms ajustada a les necessitats del muntanyenc i al mateix temps, en tractar-se de plisses collectives, tamb s el ms econmic.

s obligatori federar-se per a anar a la muntanya?

No, per s molt recomanable. Solament s exigible si vols participar en les activitats organitzades per la FEDME, per has de saber que els avantatges personals i esportius resultat de la labor que hem anat desenvolupant han fet que, creixent de forma contnua al llarg dels anys, 88.000 esportistes ja ens hagen atorgat la seua confiana. T'ho vas a perdre el teu?

Que significa posseir la llicncia federativa?

 • T'identifica com a practicant del teu esport de muntanya favorit.

 • Tindrs la tranquillitat de saber que comporta un segur que cobreix els riscos normals (accidents, rescats, repatriaci, etc.) de la prctica dels esports de muntanya.

 • Et facilita un accs a preus preferents en les teues pernoctacions en els Refugis de Muntanya d'Espanya i de la majoria dels pasos d'Europa grcies al Conveni de Reciprocitat.

 • Ofertes i preus especials en exclusiva per a esportistes federats. 30 empreses associades amb ms de 35.000 productes i serveis en aquests moments, a preus tan especials en alguns casos com la subscripci a Oxigen arriben a oferir un descompte de fins a un 49% (veure la web de www.ventajasfedme.es)

 • L'opci a participar en la convocatria anual dels Premis FEDME.

 • Formar part d'un projecte com de defensa dels nostres esports i d'un collectiu de persones que estimen la naturalesa i practica els esports de muntanya.

 • Protegirs el mitj natural i defensars el lliure accs a ell per a tots els amants de la muntanya.

 • Contribuirs a fer possible la preparaci dels nostres esportistes. Durant ms de 10 anys la FEDME, a travs de l'Escola Espanyola d'Alta Muntanya va desenvolupar els currculums formatius dels Tcnics Esportius que ara, una vegada implantats en el sistema educatiu, formen la base de la formaci reglada de tcnics professionals de muntanya. Actualment la EEAM lidera la implantaci de noves titulacions per a la formaci de federats i de nous perfils professionals com a rbitres i jutges, imprescindibles per al desenvolupament de les competicions d'escalada, esqu de muntanya i carreres per muntanya i promovent treballs de recerca per a la millora del rendiment dels nostres esportistes.

 • Fars possible la detecci de joves valors i el seu accs als equips espanyols d'alpinisme mascul i femen i a les seleccions nacionals de les diferents modalitats que ens representen en les competicions internacionals, cosa que s possible grcies al suport que els federats a travs de la FEDME donen als 19 Centres de Tecnificaci de les federacions autonmiques. Actualment els esportistes de la FEDME copen els primers llocs en els campionats mundials d'escalada, esqu de muntanya i carreres per muntanya i s'obrin pas en noves modalitats com la paraescalada i les carreres verticals.

 • Facilitars la continutat en l'extensi del sistema de sendes homologades a Espanya, grcies a l'ascendncia que com a collectiu expert ens autoritza com a assessors habituals d'entitats particulars i institucions.

 • Entre tots generem coneixement til relacionat amb els usos i accs a la naturalesa que desprs s'incorpora a reglaments, documents de parcs naturals, collaborant amb les autoritats estatals i les Comunitats Autnomes. Com el recentment acabat estudie Impacte Mediambiental de les Carreres per Muntanya o l'organitzaci dels Seminaris Espais Naturals Protegits i Esports de Muntanya.

 • Fem realitat el trasllat a la nostra geografia de grans esdeveniments internacionals com el Campionat del Mn d'Escalada de Dificultat o la Copa del Mn d'Escalada en Bloc d'enguany o l'organitzaci de la gran manifestaci internacional de senderisme Eurorando 2011 a Andalusia, activitats de gran importncia per al prestigi del nostre collectiu i que t a ms repercussions socials i econmiques importants per als seus llocs de realitzaci.

Per a obtenir la llicncia ompli el nostre formulari »

Dades de Contacte


CIF
G03632742

Email
info@margallo-benissa.es

Telèfons
629 098 886

Fax
965 734 030

Facebook
Club Margall de Benissa

Blogspot La Perimetral
La Perimetral

Twitter La Perimetral
@La_Perimetral

Enviaments Postals
Apartat de Correus 193
Benissa (03720)
Alicante, Espanya


Direcció
Casal dels Joves
C/ Francisco Sendra, 2
Benissa (03720)
Alicante, Espanya


Horari
Dilluns-Divendres 09:00-13:30

Vorer en Google Maps