La teua Llicència FEDME per a 2021

Descargar tabla de precios en formato PDF. »
Descargar prestaciones y sumas aseguradas en formato PDF. »
Descargar la poliza en formato PDF. »
Descargar cuadro medico Generali en formato PDF. »
Descargar protocolo de accidentes en formato PDF. »

A més d'identificar-te com a practicant del teu esport favorit, suposa la possibilitat d'accedir a una sèrie d'avantatges. La fonamental és la tranquil·litat de saber que comporta un segur que cobreix els riscos normals de la pràctica dels esports de muntanya. També et facilita un accés a preus preferents en les teues pernoctacions en els Refugis de Muntanya d'Espanya i de la majoria dels països d'Europa, gràcies al Conveni de Reciprocitat.


Com obtenir la llicència?

Emplena el nostre formulari. El Club de Muntanya Margalló de Benissa es posarà en contacte amb tu via mail per a informar-te de tot el relacionat amb la teua Llicència Federativa.

Quant costa federar-se?

El preu varia segons la categoria a la qual pertangues: (edat, tipus d'activitat, cobertura geogràfica…). Hi ha 3 mètodes de pagament: Pagament en línia mitjançant targeta (Visa/Mastercard), transferència bancària, o ingrés en compte.

Fes clic ací per a veure la taula de preus »

Quines característiques té el segur federatiu?

Cobreix tant el concepte de responsabilitat civil derivada dels danys que pugues causar a tercers com l'assistència sanitària especialitzada i els costos de rescat. Tingues en compte que la majoria de les pòlisses sanitàries i de viatge privades no solen cobrir els accidents esportius. La Seguretat Social espanyola tampoc els cobreix. Pel que estàs exposat a rebre factura pels costos derivats de rescat i atenció mèdica. El segur federatiu és l'opció més ajustada a les necessitats del muntanyenc i al mateix temps, en tractar-se de pòlisses col·lectives, també és el més econòmic.

És obligatori federar-se per a anar a la muntanya?

No, però és molt recomanable. Solament és exigible si vols participar en les activitats organitzades per la FEDME, però has de saber que els avantatges personals i esportius resultat de la labor que hem anat desenvolupant han fet que, creixent de forma contínua al llarg dels anys, 88.000 esportistes ja ens hagen atorgat la seua confiança. T'ho vas a perdre el teu?

Que significa posseir la llicència federativa?

 • T'identifica com a practicant del teu esport de muntanya favorit.

 • Tindràs la tranquil·litat de saber que comporta un segur que cobreix els riscos normals (accidents, rescats, repatriació, etc.) de la pràctica dels esports de muntanya.

 • Et facilita un accés a preus preferents en les teues pernoctacions en els Refugis de Muntanya d'Espanya i de la majoria dels països d'Europa gràcies al Conveni de Reciprocitat.

 • Ofertes i preus especials en exclusiva per a esportistes federats. 30 empreses associades amb més de 35.000 productes i serveis en aquests moments, a preus tan especials en alguns casos com la subscripció a Oxigen arriben a oferir un descompte de fins a un 49% (veure la web de www.ventajasfedme.es)

 • L'opció a participar en la convocatòria anual dels Premis FEDME.

 • Formar part d'un projecte comú de defensa dels nostres esports i d'un col·lectiu de persones que estimen la naturalesa i practica els esports de muntanya.

 • Protegiràs el mitjà natural i defensaràs el lliure accés a ell per a tots els amants de la muntanya.

 • Contribuiràs a fer possible la preparació dels nostres esportistes. Durant més de 10 anys la FEDME, a través de l'Escola Espanyola d'Alta Muntanya va desenvolupar els currículums formatius dels Tècnics Esportius que ara, una vegada implantats en el sistema educatiu, formen la base de la formació reglada de tècnics professionals de muntanya. Actualment la EEAM lidera la implantació de noves titulacions per a la formació de federats i de nous perfils professionals com a àrbitres i jutges, imprescindibles per al desenvolupament de les competicions d'escalada, esquí de muntanya i carreres per muntanya i promovent treballs de recerca per a la millora del rendiment dels nostres esportistes.

 • Faràs possible la detecció de joves valors i el seu accés als equips espanyols d'alpinisme masculí i femení i a les seleccions nacionals de les diferents modalitats que ens representen en les competicions internacionals, cosa que és possible gràcies al suport que els federats a través de la FEDME donen als 19 Centres de Tecnificació de les federacions autonòmiques. Actualment els esportistes de la FEDME copen els primers llocs en els campionats mundials d'escalada, esquí de muntanya i carreres per muntanya i s'obrin pas en noves modalitats com la paraescalada i les carreres verticals.

 • Facilitaràs la continuïtat en l'extensió del sistema de sendes homologades a Espanya, gràcies a l'ascendència que com a col·lectiu expert ens autoritza com a assessors habituals d'entitats particulars i institucions.

 • Entre tots generem coneixement útil relacionat amb els usos i accés a la naturalesa que després s'incorpora a reglaments, documents de parcs naturals, col·laborant amb les autoritats estatals i les Comunitats Autònomes. Com el recentment acabat estudie “Impacte Mediambiental de les Carreres per Muntanya” o l'organització dels “Seminaris Espais Naturals Protegits i Esports de Muntanya”.

 • Fem realitat el trasllat a la nostra geografia de grans esdeveniments internacionals com el Campionat del Món d'Escalada de Dificultat o la Copa del Món d'Escalada en Bloc d'enguany o l'organització de la gran manifestació internacional de senderisme “Eurorando 2011” a Andalusia, activitats de gran importància per al prestigi del nostre col·lectiu i que té a més repercussions socials i econòmiques importants per als seus llocs de realització.

Per a obtenir la llicència ompli el nostre formulari »

Dades de Contacte


CIF
G03632742

Email
info@margallo-benissa.es

Telèfons
629 098 886

Fax
965 734 030

Facebook
Club Margall de Benissa

Blogspot La Perimetral
La Perimetral

Twitter La Perimetral
@La_Perimetral

Enviaments Postals
Apartat de Correus 193
Benissa (03720)
Alicante, Espanya


Direcció
Casal dels Joves
C/ Francisco Sendra, 2
Benissa (03720)
Alicante, Espanya


Horari
Dilluns-Divendres 09:00-13:30

Vorer en Google Maps